Afficher ce site en français | View this website in English

Comedy Marathon 2019 Lachen voor het goede doel

Na de uitverkochte edities 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 is de Comedy Marathon 2019 al aan zijn 19de editie toe.

De voorbije jaren wisten o.a. Philippe Geubels, Alex Agnew, Wim Helsen, Guga Baul, Wouter Deprez, Kommil Foo, Jacques Vermeire, Steven Mahieu, Nigel Williams, Gili, Bas Birker, Piv Huvluv, William Boeva, Gunter Lamoot, Radio Guga, Xander De Rycke, Lukas Lelie, Han Solo, Die Verdammte Spielerei, David Galle, Katinka Polderman, Arnout Van den Bossche, Ygor uit Poperinge en heel wat anderen de ‘gulle lachers’ op hun wenken te bedienen.

Wie het op 6 mei 2019 wordt, is nog even een verrassing, maar trouwe fans van de Comedy Marathon weten dat ze zoals altijd een grand cru comedy-avond mogen verwachten.

De Comedy Marathon is en blijft een benefietvoorstelling waar alle comedians volledig gratis optreden. De winst ervan gaat integraal naar goede doelen en dankzij jouw komst verbeter je de toekomst van enkele duizenden kinderen en jongeren.

De Comedy Marathon is een initiatief van mentalist Gili (Lieven Gheysen) en komt tijdens het seizoen 2018-19 voor de 8ste keer naar Capitole Gent.

Kaarten kosten 23, 25 en 35 euro.
23 euro = plaatsen met beperkt zicht.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

ma 06.05.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Comedy Marathon 2019 - Lachen voor het goede doel" wordt georganiseerd door 5to9