Afficher ce site en français | View this website in English

Gregorian 20 Years Masters of Chant

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

The 20th Anniversary World Tour

2.600.000 bezoekers, 1.200 concerten, 31 landen: de voorbije 20 jaar heeft GREGORIAN met zijn shows nieuwe normen gezet en is de groep uitgegroeid tot een van de meest succesvolle Duitse showproducers. In 2020 onderneemt GREGORIAN een wereldtournee ter ere van zijn 20e verjaardag.

Tijdens deze exclusieve wereldtour brengen ze enkele muzikale mijlpalen uit hun carrière. ‘Moments Of Peace’, ‘Nothing Else Matters’, ‘With Or Without You’ en andere highlights uit hun vele liveproducties van de laatste jaren komen aan bod. Met krachtige solopartijen laat het koor met zijn solisten horen hoe Gregoriaans tegenwoordig klinkt: authentiek maar tegelijk ook van deze tijd.

Een formule die aanslaat, zoals blijkt uit talrijke gouden en platina onderscheidingen en uitverkochte tournees met tot dusver meer dan 2 miljoen laaiende bezoekers. Producent Frank Peterson: “Het succes van GREGORIAN zit in de combinatie van een goeie muziekselectie en een geweldige showproductie. De visueel spectaculaire shows met omvangrijke licht- en podiumproductie werden steeds onthaald op staande ovaties.”

GREGORIAN doet tijdens de wereldtournee naar aanleiding van zijn 20e verjaardag ook Capitole Gent aan op 1 februari 2020. Geniet van dit gevarieerde concert waarbij Gregoriaans koorgezang, moderne rockmuziek en popmuziek gecombineerd worden.

Kaarten kosten 59, 69, 89 en 139 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 01.02.2020

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Gregorian - 20 Years Masters of Chant " wordt georganiseerd door House of Entertainment