Afficher ce site en français | View this website in English

Brigitte Kaandorp Wereldtournee

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Het is bijna lente, de vogeltjes fluiten en Kaandorp wil naar buiten.

Met een liveband van 8 topmuzikanten en 3 backing vocals, onder leiding van Bernd van den Bos, doet Brigitte Kaandorp dit voorjaar de openluchttheaters van de Lage Landen aan – plus een paar concertzalen – met een zwoel zinderende zomershow. En op de planning staat ook een tussenhalte tijdens de Gentse Feesten in Capitole Gent op 22 juli.

Honderd procent nieuwe Nederlandse hits als ‘Er zijn weer blote benen buiten’, ‘Als ik jou zie krijg ik zin in de
zomer’ en ‘Joh, wat heb je een rooie kop! (Heb je in de zon gezeten?)’ zullen voorbijkomen. Maar ook zingt Brigitte natuurlijk haar inmiddels alom geliefde liedrepertoire.

Sinds jaar en dag bewijst de populaire entertainster zowel pratend als zingend iedere tent plat te kunnen spelen. Waar Brigitte komt is het feest! Het doel: een lach, een traan en ongegeneerd meezingen. Een unieke kans om de zangeres des Nederlands vaderlands eindelijk nog eens bij ons aan het werk te zien.

Kaarten kosten 38 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 22.07.2018

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Brigitte Kaandorp - Wereldtournee" wordt georganiseerd door Live Comedy