Afficher ce site en français | View this website in English

Bart Peeters Brood voor Morgenvroeg

Drie jaar na ‘Op de Groei’ was er de nieuwe plaat ‘Brood voor Morgenvroeg’, een heugelijk feit dat werd gevierd met de Brood voor Morgenvroeg-tournee. Tijdens zijn vorige succesvolle solotournee 2 jaar geleden sleutelde Bart Peeters “zonder plan” aan de nummers van dit album. Ook de Ideale Mannen haalden toen een frisse neus. Ondertussen kwamen, zagen en verkochten Bart & co al opnieuw alle data van de tournee en zomerfestivals uit. Vandaar deze reprise! Iedereen is er opnieuw helemaal klaar voor.

Bart: “Het doel is heel simpel: er iedere avond het concert van ons leven van maken.”

Rasentertainer Bart Peeters staat er al langer om bekend zijn publiek steeds weer op een onvergetelijke avond te trakteren en keert dit theaterseizoen opnieuw terug naar zijn muzikale roots. Samen met zijn lievelingsmuzikanten, een hele reeks nieuwe liedjes en ongetwijfeld enkele golden oldies, wordt het alweer aan avond waar je bij moet zijn.

Kaarten kosten 33 euro.

Opgelet: in onze communicatie werd verkeerdelijk een aantal keren “vrijdag 22 maart” vermeld i.p.v. “zaterdag 23 maart” voor de voorstelling in Hasselt. De show in het Ethias Theater vindt wel degelijk op zaterdag 23 maart plaats. Onze excuses voor de verwarrende informatie.

Kalender

In onze andere zalen

za 09.02.2019 - 20:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Stadsschouwburg Antwerpen

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Bart Peeters - Brood voor Morgenvroeg" wordt georganiseerd door Live Comedy