Afficher ce site en français | View this website in English

Jens Dendoncker Bang van Dendoncker

Dit evenement is afgelopen.

Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om de cultuurpodia in Vlaanderen te bestormen. De winnaar van Humo’s Comedy Cup 2016 is helemaal klaar voor zijn eerste soloprogramma.

Door mening jurylid en comedyfan geprezen om zijn “hoge aaibaarheidsfactor” en zijn “geloofwaardig, ijzersterk spel” brengt Jens Dendoncker niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid maar ook zijn beste grappen mee naar het theater. Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte “angry young man” wordt in ‘Bang van Dendoncker’ een persoonlijk verhaal verteld. Een verhaal over het schijnbaar eindeloos geklungel die jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijbehorende nostalgie naar een vervlogen jeugd. Dat alles doorspekt met een hoop grappen én met genoeg aanknopingspunten voor het grote publiek, dat deze jongeling weldra collectief in het hart zal dragen. Gent, Jens komt eraan!

Kaarten kosten 18,65 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 26.01.2019

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Jens Dendoncker - Bang van Dendoncker" wordt georganiseerd door Comedy Shows