Afficher ce site en français | View this website in English

Radio Oorwoud Vuil! Vuil! Vuil!

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Radio Oorwoud, het ondeugendste braakbalorkest voor rockende otters, zingende bonobo’s en vol-modder-en-slijk-hangende kinderen, is weer helemaal terug! Na de Brusselse AB en de Antwerpse Roma trekt de kudde deze keer naar de Gentse Capitole, met het 3de Radio Oorwoudalbum ‘VUIL! VUIL! VUIL!’ onder de arm… euh… poot!

Zet je schrap voor tuimelende otters, humeurige pissebedden, huilende wolven en enthousiast over het podium denderende olifanten! Hou je klaar voor guerilla 2.0 met The Egels Of Death Metal!

Uiteraard zullen ook de oudere Oorwoud-klassiekers niet ontbreken. Kom dus samen met de Oorwoud-bende, WWF en enkele speciale gasten de Capitole op volledig biologisch verantwoorde wijze afbreken!

Als speciale gasten: Lady Linn, Ella Leyers, Fleddy Melculy en extra speciaal …. de beestjes van Radio Gaga: Joris Hessels en Dominique Van Malder! Feest verzekerd!

Radio Oorwoud? De natuur en haar problemen op kindermaat, maar dan wel dansbaar, stout en vol humor. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.

Meer info op www.radio-oorwoud.be.

Kaarten kosten 15 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Een organisatie van WWF met steun van de Stad Gent en Cultuur Gent.

Kalender

ma 04.03.2019

Deuren - 14:00
Aanvang - 15:00

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Radio Oorwoud - Vuil! Vuil! Vuil!" wordt georganiseerd door WWF met steun van de Stad Gent en Cultuur Gent