Afficher ce site en français | View this website in English

De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen en gast Galaconcert

De ticketverkoop voor dit concert gaat pas later van start. Meer info volgt.

De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen is de meest prestigieuze van de drie muziekkapellen die Defensie rijk is. Deze kapel is tevens het oudste professionele orkest van ons land en bestaat uit een groot harmonieorkest van 84 streng geselecteerde musici en een trompetterkorps van 19 trompetters. Sinds haar ontstaan in 1832 heeft deze muziekkapel door haar uitzonderlijke kwaliteiten zowel specialisten, onder wie talloze grote componisten, als het grote publiek in binnen- en buitenland weten te boeien.

Donderdagavond 14 mei brengt de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen onder leiding van Commandant-kapelmeester Yves Segers zijn volgende Galaconcert in Capitole Gent. Het programma wordt later bekendgemaakt, net als de naam van de muzikale gast die op dit Galaconcert welkom wordt geheten en enkele van zijn of haar grote successen met de muziekkapel zal vertolken.

De opbrengsten van dit concert zullen integraal geschonken worden aan sociale projecten in de provincie Oost-Vlaanderen.

Kalender

do 14.05.2020 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:30

Capitole Gent

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen en gast - Galaconcert" wordt georganiseerd door Militair Commando Provincie Oost-Vlaanderen