Afficher ce site en français | View this website in English

The Johnny Cash Roadshow

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Deze show is een belevenis zoals de echte shows van Johnny Cash dat ook waren. Geen wonder dat de familie Cash ‘The Johnny Cash Roadshow’ als enige tribute erkent! Rosanne Cash zegt hierover: “Clive’s gelijkenis met mijn vader is akelig echt!”.

Johnny Cash, overleden in 2003, wordt beschouwd als één van de belangrijkste Amerikaanse singer-songwriters van de 20e eeuw. Vaak geassocieerd met countrymuziek, was het repertoire van Cash veel gevarieerder met invloeden uit de rock-’n-roll, rockabilly, blues, folk en gospel.

“The Man In Black” met zijn typische bas-baritonstem bracht opmerkelijke concerten (o.a. in gevangenissen) met een magistrale begeleidingsband. De live-albums ‘Johnny Cash at Folsom Prison’ en ‘Johnny Cash at San Quentin’ werden wereldwijd enorme successen.

Zanger Clive John kruipt in de huid van Johnny Cash en zorgt voor een kippenvel-reïncarnatie. Het publiek wordt meegevoerd doorheen het rijke repertoire van Johnny Cash en songs als ‘I Walk The Line’, ‘Folsom Prison Blues’, ‘Ring Of Fire’, ‘A Boy Named Sue’, ‘Jackson’,… ontbreken niet op de setlist.

Kaarten kosten 28, 33,60 en 39,20 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 31.01.2020

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"The Johnny Cash Roadshow" wordt georganiseerd door Comedy Shows