Afficher ce site en français | View this website in English

Bumba op reis

Dit evenement is afgelopen.

De voorstellingen in Capitole Gent worden verplaatst naar later. De nieuwe speeldatum is nog niet gekend.

Omwille van de maatregelen genomen door de regering om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan de voorstelling van Bumba in Capitole Gent niet doorgaan. De organisator bekijkt de mogelijkheden om deze voorstelling naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Ticketkopers worden later via e-mail op de hoogte gebracht.

update 23.10.2020

——

Bumba komt binnenkort naar Capitole Gent! Ga met Bumba en zijn vrienden op wereldreis naar The Far West, Afrika, Sneeuwland en Azië. Geniet van deze avontuurlijke theatershow voor de allerkleinsten.

Het verhaal

Bumba gaat op reis en kleine Pim mag mee. Het is voor hem een droom die in vervulling gaat, totdat ze Babilu kwijtraken. Samen gaan ze hem zoeken en trekken ze de wereld rond. Vinden ze zo uiteindelijk Babilu terug? Kom het zelf ontdekken! Samen met Bumba, Bumbalu, Nanadu, Tumbi en Poppa zijn ook Li-Ling, Ituku en Zinzi van de partij.

Kaarten kosten 16,99 en 19,99 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 22.11.2020

Deuren - 10:00
Aanvang - 11:00

Capitole Gent

zo 22.11.2020

Deuren - 12:30
Aanvang - 13:30

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Bumba op reis" wordt georganiseerd door Studio 100