Afficher ce site en français | View this website in English

Chippendales® Get Naughty! 2020 World Tour

De show ‘Chippendales, Get Naughty!’ wordt verplaatst naar een latere datum

Als preventieve maatregel zijn culturele evenementen op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. De show van Chippendales, Get Naughty!, dat zou plaatsvinden op zaterdag 5 december 2020 in Captiole Gent, zal worden verplaatst. De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.
Zodra de datum bekend is, brengen we ticketkopers daarvan via e-mail op de hoogte. Je hoeft dus voorlopig geen verdere actie te ondernemen.
Update 03.08.2020

Ook in 2020 keren de begeerlijke binken van Chippendales® terug naar ons land. Hun splinternieuwe ‘Get Naughty! 2020 World Tour’ houdt op zaterdag 5 december halt in Capitole Gent. Opwinding verzekerd, met entertainment van de bovenste plank! Reserveer snel je plaatsen!

Verwacht een gloednieuwe show met een aloud concept: sensuele danspassen, uitgekiende choreografieën en ophitsende muziek, samengevoegd tot één kolkend geheel, waarbij de toeschouwers nauw betrokken worden. Met de licht-erotische shows weten de Chippendales® het uitzinnige publiek als geen ander in vervoering te brengen.

Kaarten kosten 39,20 en 56 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 05.12.2020 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

verplaatst

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Chippendales® - Get Naughty! 2020 World Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium