Afficher ce site en français | View this website in English

Frank wordt Francine

De voorstelling ‘Frank wordt Francine’ wordt verplaatst naar een latere datum

Frank wordt voorlopig nog even niet Francine… Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich verplicht de voorstelling ‘Frank wordt Francine’ op zondag 13 juni 2021 in Capitole Gent te verplaatsen naar een nieuwe, nog te bepalen datum.

Ticketkopers worden via e-mail geïnformeerd.

Update 27.11.2020

——

‘Frank wordt Francine’ is een heerlijke transformatie-komedie met misverstanden, knotsgekke personages en onverwachte wendingen. Met in de cast o.a. Peter Bulckaen (Familie), Maksim Stojanac (#LikeMe), Leen Dendievel (Thuis), Danni Heylen (FC De Kampioenen) en Jeroen Maes (Wat nu weer?!).

Het verhaal. Frank Jacobs lijkt gelukkig: een goed huwelijk, toffe baan, een zoon die in zijn voetsporen treedt, wat wil een man nog meer? In Frank zijn geval ‘vrouw zijn’! Een geheim dat hij al jaren met zich meedraagt.

Frank besluit niet langer te zwijgen, hij wil ermee naar buiten treden en verder door het leven gaan als ‘Francine’. Maar wie brengt hij als eerste op de hoogte? Al zeker niet de praatzieke opdringerige buurvrouw Cecile, als zij dit te weten komt, gaat het nieuws gegarandeerd als een lopend vuurtje. Hij besluit de hulp in te roepen van een gerespecteerd psycholoog, althans dat wordt verteld, maar of dat wel zo’n slimme zet is? Vrouwlief is natuurlijk ook een te nemen hindernis, of is zij stiekem al op de hoogte? De zoon in elk geval niet, hoe gaat hij reageren op dit nieuws?

Een knotsgekke middag uit voor de hele familie.

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 13.06.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

geannuleerd

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?