Afficher ce site en français | View this website in English

Rob de Nijs 60 jaar artiest

Dit evenement is afgelopen.

Het concert van Rob de Nijs wordt verplaatst naar 21 november 2020
Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht.

update 24.04.2020

——

De zanger van de popgroep The Apron Strings uit Amsterdam had natuurlijk nooit kunnen vermoeden dat hij 60 jaar later nog steeds actief zou zijn als zanger. De carrière van de toen 18-jarige zanger stond nog in de kinderschoenen. Pas na het winnen van een talentenjacht van de platenfirma Phonogram (1962) als zanger van The Lords kwam er echt schot in zijn carrière.

Zes decennia aan muziek zullen voorbijkomen in deze nieuwe theatershow van Rob de Nijs. De hele repertoirekast zal worden geplunderd en Rob staat stil bij de vele verhalen en anekdotes die aan de verschillende liedjes verbonden zijn.

Spoileralert: deze theatershow bevat veel hits en klassiekers, maar ook wat onbekendere pareltjes uit 60 jaar Rob de Nijs-muziek. Je bent gewaarschuwd.

Kaarten kosten 31, 41 en 46 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 21.11.2020

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Rob de Nijs - 60 jaar artiest" wordt georganiseerd door Trix Theater & Muziek