Afficher ce site en français | View this website in English

Thomas De Stoomlocomotief Thomas en het circus

Dit evenement is afgelopen.

De voorstellingen van Thomas, de Stoomlocomotief worden verplaatst naar een nog te bepalen datum. Meer informatie volgt.
Update 26.10.2020

Thomas de Stoomlocomotief™, bekend van VTM KIDS, komt dit seizoen terug naar het theater met een gezellige familievoorstelling voor de allerkleinste bezoekers en hun (groot)ouders. Een heel bijzonder jubileumjaar, want Thomas viert zijn 75ste verjaardag met al zijn grote fans.

Volg snel het spoor naar het theater en ga op reis met Thomas, Percy, James, Gordon en natuurlijk de Dikke Controleur. De levensgrote rijdende treinen, indrukwekkende decors en vrolijke muziek zorgen voor een onvergetelijke middag voor jong en oud.

Het verhaal

Het Station van Sodor is in rep en roer want het Circus komt naar de stad! De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar als de circuswagon niet op tijd kan zijn, dreigt het hele feest in het water te vallen. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?

Kom verkleed

Thomas de Stoomlocomotief nodigt alle bezoekertjes uit om verkleed als controleur of conducteur naar het theater te komen. Na de voorstelling is er een uitgebreide meet & greet in de foyer met de acteurs.

Doelpubliek: vanaf 2 jaar

Duurtijd: 65 minuten

Kalender

zo 13.12.2020

Deuren - 13:00
Aanvang - 14:00

Capitole Gent

In onze andere zalen

za 16.01.2021

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Thomas De Stoomlocomotief - Thomas en het circus" wordt georganiseerd door Event team ism Van Hoorne Entertainment