Afficher ce site en français | View this website in English

Thrones Thrones and the Epic Soundtrack!

Dit evenement is afgelopen.

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, zal het concert van 3 oktober 2020 in Capitole Gent verplaatst worden naar 24 september 2021. Het concert van 4 oktober 2020 in Stadsschouwburg Antwerpen wordt verplaatst naar 26 september 20121.

Ticketkopers worden hierover persoonlijk via mail geconacteerd.

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

Update 28.09.2020

Thrones and the Epic Soundtrack !

Game of Thrones, Lord of the Ring, The World of Narnia, Gladiator, Lawrence of Arabia, Avatar, The Hobbit … Filmmuziek van grote epische filmklassiekers is vaak grandioos. Het is muziek die tot het hart spreekt, een gevoelige snaar raakt en ons soms zelfs tot tranen beweegt.

Na het succes in de Royal Festival Hall in Londen (4 uitverkochte concerten) komt het concert “Thrones and the Epic Soundtrack” nu eindelijk naar het vasteland.

Koorzangers, solisten, muzikanten, acteurs en 130 artiesten brengen de melodieën tot leven tijdens dit uitzonderlijke concert.

Dit concert zorgt dankzij een mix van populaire serie- en filmtunes en oudere composities in een schitterend verlicht decor voor een mooie herinnering. De melodieuze akkoorden van de strijkers als tegengewicht voor het duivelse slagwerk zullen een golf van vervoering door het publiek jagen.

En zonder al te veel te willen prijsgeven kunnen we toch al verklappen dat sommige stukken verrassend zullen zijn.

Kaarten kosten 35, 45, 55 en 65 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 03.10.2020

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

In onze andere zalen

zo 04.10.2020

Deuren - 15:00
Aanvang - 16:00

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Thrones - Thrones and the Epic Soundtrack!" wordt georganiseerd door Classical Productions