Afficher ce site en français | View this website in English

Brasschaatse Huisvrouwen The Rich and Famous

Brasschaatse huisvrouwen is een heerlijke decadente komedie. Sprankelend als de beste champagne met vuurwerk tussen verschillende ‘vriendinnen’ die, als puntje bij paaltje komt elkaar het licht in de ogen niet gunnen. En zeker als een internationale ster hun pad kruist: Ronn Moss, ‘Ridge’ uit ‘The Bold and the Beautiful’. De vrouwen weten niet wat hen overkomt, ook de (verfijnde) ober is lichtelijk in shock. Hoe heeft de gastvrouw dit kunnen klaarspelen?

Deze voorstelling ging in première op 8 september 2017 en werd door pers en publiek zeer enthousiast onthaald. De Brasschaatse huisvrouwen zijn in 2022 terug met Ronn Moss! Hij is in elk geval goed omringd door een Vlaamse TOP-cast: Myriam Bronzwaar (bekend uit Thuis), Leen Dendievel (bekend uit Thuis), Katrien De Becker (bekend uit Thuis en Familie), Debbie Crommelinck (bekend uit Amika), Martine De Jager (bekend uit 40-45) en Guillaume Devos (bekend uit Familie).

Sommige passages zijn in het Engels, in dat geval is er steeds boventiteling te zien, zodat niemand iets hoeft te missen.

——-

Tickets 19, 22 en 26 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 13.05.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Brasschaatse Huisvrouwen - The Rich and Famous" wordt georganiseerd door Event-Team