Afficher ce site en français | View this website in English

Daniel Sloss

De gloednieuwe, 11e solovoorstelling van de Schotse internationale comedy superster komt, vlak na zijn baanbrekende wereldsucces ‘Daniel Sloss: X’, naar Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen.

Daniels ongelooflijke vorige tour, ‘X’, verkocht uit in 40 landen, met 300 optredens in Europa, UK, V.S., Canada, Australië, Hong Kong, Japan en zelfs een arena in Moskou (tot vandaag de grootste Engelstalige comedy show in Rusland). De film van ‘X’ is nu te zien op HBO in U.S. en Canada en het werd de eerste comedy special die in première ging op het witte doek in het Verenigd Koninkrijk.

Daniels twee Netflix specials ‘DARK’ & ‘Jigsaw’ streamen in 190 landen en 26 talen; het beruchte ‘Jigsaw’ was verantwoordelijk voor 100.000 stukgelopen relaties en 200 echtscheidingen overal ter wereld (fans vragen Daniel zelfs om hun scheidingspapieren te signeren). Zes seizoenen off-Broadway in New York verkocht hij solo uit, hij verscheen tien keer op de Amerikaanse talkshow ‘Conan’, brak records aan de kassa’s van ’s werelds grootste kunstenfestival, Edinburgh Festival Fringe, en tourde doorheen 50 landen.

‘Daniel Sloss: HUBRIS’ is de geweldige nieuwe show van Daniel. Hij bracht HUBRIS in New York en L.A. vlak voor de wereld in lockdown ging en hij was de eerste stand-up comedian die opnieuw tourde tijdens de coronapandemie – met drive-in shows in juli en uitverkochte coronaproof theaters in de UK vanaf september. Nu we kunnen uitkijken naar het “nieuwe normaal”, stellen we vol enthousiasme deze show voor aan jullie!

Met special guest KAI HUMPHRIES*

‘Dirty, sweet and clever’ (New York Times)
‘Smouldering… deliciously dark stand-up. Brilliant!’ ★★★★★ (Mail On Sunday)

‘Dazzling wit… Unstoppable’ (Daily Telegraph)

‘Simply world class… hilarious’ ★★★★★★ (Herald Sun)
‘Hilarious… Sloss is a festival highlight. See him!’ ★★★★★★ (The Age)

‘Sloss is at the top of his game… exciting and powerful… Challenging and controversial… a master craftsman and a truly edgy stand-up star with his finger very much on the pulse… Brilliant!’ (Time Out)

Waarschuwing: volwassen thema’s en grof taalgebruik. Leeftijd 16+

(*) special guest onderhevig aan wijzigingen. Fotograferen, filmen, opnemen of streamen van de show is verboden.

Tickets: 36 – 45 euro

——

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Je ontvangt je tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

zo 03.10.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

in verkoop

Tele Ticket Service

In onze andere zalen

ma 04.10.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Daniel Sloss" wordt georganiseerd door Live Comedy