Afficher ce site en français | View this website in English

Rolf Sanchez Mi Aventura

Rolf Sanchez: Mi Aventura

Tijdens ‘Rolf Sanchez: Mi Aventura’ brengt Rolf de Latin vibes naar het theater met een breed repertoire aan Nederlandstalige, Engelstalige en Spaanstalige muziek. Samen met zijn band Latin Society zet hij een onvergetelijke show neer vol vlammende passie.

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle export product van Nederland op het gebied van Latin muziek. In Nederland gaf Rolf zijn visitekaartje als top entertainer af en maakte Latin onder een breed publiek geliefd. Onder andere middels zijn succesvolle deelname aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers van Nederland’ waaruit Rolf’s duet met Emma Heesters Pa Olvidarte voortkwam. Het nummer was de hoogste stijger in de hitparade, belandde binnen drie weken in de top 5, is het hoogst genoteerde Spaanstalige nummer ooit in de Top 40 en behaalde onlangs platina.

Maart 2020 bracht hij zijn eigen single Como Tu uit, welke een gouden plaat heeft behaald. In juli van hetzelfde jaar is Más Más Más gelanceerd en heeft alle records gebroken, de hit behaalde de nummer #1 positie in 8 verschillende hitlijsten en heeft de platina status op Spotify! Recent heeft Rolf zijn nieuwste single ‘Ven Ven’ uitgebracht en is nu overal te beluisteren.

Niemand kan meer om multi-talent Rolf Sanchez heen, noch Latin muziek.

Tickets 32,50, 39,50 en 46,50 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 22.04.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Rolf Sanchez - Mi Aventura" wordt georganiseerd door House of Entertainment