Afficher ce site en français | View this website in English

Soulsister

Jan Leyers en Paul Michiels vieren de 30e verjaardag van hun tweede Soulsister-album ‘Heat’ met een tournee die hen naar Capitole Gent brengt. Ze zullen er hun vele fans trakteren op al hun grote successen én nieuw werk.

Chemie en magie: Jan Leyers en Paul Michiels hebben ze samen altijd in overvloed tentoongespreid. Muziekbroeders van toen ze in 1986 nog half voor de grap The Soul Sisters heetten. Leveranciers van magische songs, van het debuut ‘You Get To Me’ via mijlpalen als ‘Like A Mountain’ en de wereldhit ‘The Way To Your Heart’ naar het rijpere werk: de inmiddels klassieke albums “Heat”, “Simple Rule” en “Swinging Like Big Dogs” met de hits ‘Through Before We Started’, ‘Facing Love’, ‘Changes’, ‘Tell Me What It Takes’, ‘Locks And Keys’ en zovele andere.

Live bleef de chemie al die jaren intact, met Jan als hart en brein van de groep en Paul als lichaam en ziel. Soul, pop, slimme rock: het duo kon het allemaal aan en deed het vonken en vlammen op talloze binnen- en buitenlandse podia.

Na de “definitieve” split in 1995 waren er in latere jaren eerst voorzichtige en daarna meer voldragen tijdelijke reünies (met o.a. optredens als verrassingsgast op Night of the Proms in België en Duitsland in 2007, niet minder dan 3 reünieconcerten Soulsister Live@Sportpaleis in 2008 en Soulsister Closer in 2009 in de Lotto Arena). De reünies werden uiteindelijk vanaf 2016 bekroond met een – wegens groot succes – altijd maar uitwaaierende tournee ‘30 jaar Soulsister’.

In 2020 vieren de heren de 30e verjaardag van hun tweede album “Heat” en zullen ze er opnieuw staan. Met volle overtuiging, trots op wat ze samen hadden, hebben en zullen hebben, én met nieuw werk! Het feestjaar wordt op 12 maart 2020 in stijl ingezet met een Rewind-concert in de Ancienne Belgique, waarbij Soulsister zijn album “Heat” integraal zal spelen. Daarna volgt een tournee die hen op 20 maart naar Capitole Gent brengt. Ze zullen er met een uitgebreide bezetting, compleet met blazers, percussionist en algehele feest- en speelvreugde, al hun ijzersterke songs vertolken en die aanvullen met hun nieuwe werk.

Kaarten kosten 32,48, 39,20 en 50,40 euro
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

vr 03.06.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Capitole Gent

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Soulsister" wordt georganiseerd door PSE Belgium