Afficher ce site en français | View this website in English

Plan je bezoek

Laat niets aan het toeval over en plan zorgvuldig je bezoek aan Capitole Gent.

Tickets

Hier vind je algemene informatie over de verschillende manieren waarop je tickets kan bestellen. Ook informatie over tickets voor groepen of tickets voor iemand met een handicap en/of rolstoelgebruiker vind je hier terug.

Tickets

Mobiliteit

Capitole Gent is op verschillende manieren bereikbaar. Hier vind je meer informatie over hoe je er kan geraken met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of te voet.

Mobiliteit

Bezoekers met een beperking

Alle zalen van de Sportpaleis Group zijn voorzien op de ontvangst van bezoekers met een beperking. Het is onze betrachting om je zo goed mogelijk op te vangen en in de beste omstandigheden te laten genieten van een concert of show.

Bezoekers met een beperking reserveren hun plaatsen telefonisch op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) of via een e-mail naar service@teleticketservice.com.

Klik hieronder voor verdere info over:
Het reserveren van plaatsen
Rolstoelplaatsen in Capitole Gent

Zaalplan

Wil je graag weten waar jouw plaatsen zich bevinden? Bekijk hier het zaalplan van Capitole Gent.

Toegang

Tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 20 cm (A4-formaat) zijn niet toegestaan in de zaal. Zijn er nog zaken die je niet mag meebrengen? Welke veiligheidsmaatregelen zijn er? En wat moet je doen wanneer je je tickets vlak voor het evenement nog altijd niet ontvangen hebt?

Vlotte toegang tot de zaal

Vestiaire / Lockers

Onze bewaakte vestiaire bevindt zich in de kelderruimte bij de toiletten. Je betaalt 0,50 euro per stuk dat je in bewaring geeft.

Tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 20 cm (A4-formaat) mogen niet de zaal binnengebracht worden. Deze en andere zaken kan je opbergen in lockers die zich buiten naast de kassa bevinden.

Eten en drinken

Zin in een drankje voor en na de voorstelling en tijdens de pauze? In de mooie koepelbar en in de foyer kan je terecht voor een drankje en versnaperingen. Om veiligheidsredenen zijn tijdens een voorstelling alleen PET-flesjes toegestaan in de theaterzaal. Deze kan je verkrijgen in de foyer.

Voor en na een evenement heten ook de horecazaken in de buurt je graag welkom. Capitole Gent raadt je in het bijzonder Basta Resto aan in de Zuidstationstraat.

Eten en drinken in de buurt

Betalen

Tickets die aan de kassa gekocht worden, kunnen worden betaald met Bancontact, Maestro, Visa of Mastercard.

Wie geld wil afhalen, kan dat aan een automaat in de buurt bij het Postkantoor Gent Zuid vooraan in het Koning Albertpark (Zuidpark), onder de doorgang richting Franklin Rooseveltlaan.

Sportpaleis Group doet het nodige om binnenkort ook cashless betaling aan de bars en foodstands mogelijk te maken. Nog even geduld hiervoor a.u.b.

Verken Gent

Combineer je komst naar Capitole Gent met een bezoek aan de Arteveldestad. Verken de stad en boek een overnachting in een hotel.

Verken Gent

Kom als VIP

Intiem met z’n tweetjes een speciaal avondje uit? In een ontspannen sfeer zakendoen met bedrijfsrelaties tijdens een voorstelling in Capitole Gent? Het kan! Ontdek onze VIP arrangementen.

Kom als VIP

Kom als groep

Beleef onvergetelijke momenten in groep! Wens je met je vereniging of groepering een voorstelling bij te wonen? Capitole Gent biedt groepen mooie kortingen op vele voorstellingen.

Kom als groep

Huur voor B2B

De beroemde voormalige art-decobioscoop uit de jaren 30 aan de afrit van de E17 is dé locatie voor je event, meeting of conventie in Gent. Voor 50 tot 1.700 personen hebben we alle ruimte voor jou.

Info over B2B in Capitole Gent

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op een of meer van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de activiteiten in de zalen van Sportpaleis Group.

Schrijf je nu in

Veelgestelde vragen

Je verliest je tickets, je bent je jas vergeten,… wat moet je nu doen? Op deze en vele andere vragen vind je antwoorden in onze rubriek veelgestelde vragen.

Openingsuren en contact

Tijdens de week en op zaterdag kan je aan de kassa van Capitole Gent tickets kopen. Er zijn andere openingsuren wanneer een evenement plaatsvindt.

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling.

De administratieve diensten van Capitole Gent zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar. Of stuur ons een mail. We bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag of opmerking.

Openingsuren
Contact